Fokus på direktförsäljning kan få dig att sälja mindre...

- Ja, jag vet, jag är kanske inte den bästa på "live" filmer, men budskapet i den här filmen tror jag du kommer att ha stor nytta av. 🙂

Många entreprenörer lägger väldigt mycket tid på att jaga nya besökare och gör dessutom allt de kan för att försöka sälja direkt till alla de kommer i kontakt med.

Låter kanske logiskt men faktum är att den taktiken får dig att sälja MINDRE.

Se filmen så förklarar jag vad du ska göra istället och hur du kan sälja till fler och samtidigt få en enklare marknadsföring.

Hur du får in din 500 första leads så fort som möjligt.

Se filmerna... -> 

Jesper Lindén
Grundare StepUPP
Jesper Linden Consulting

Tyckte du om det här inlägget skulle jag vara MYCKET tacksam om du kunde dela det mer andra också...
Klicka på någon av "knapparna" här till vänster och dela inlägget på t.ex. Facebook.

Eller lägg en kommentar här nedanför...

Click Here to Leave a Comment Below

Jw - 19 mars, 2015 Reply

Hej Jesper,

Kul att se dig i rutan igen, har inte glömt bort dig. Har undrat vart du har tagit vägen,killen som satt min internet intresse i spel:)

Din sida ser jätte trevligt ut, och är mycket mer seriös nu. Bra ljud,bild, videos information. Du ger ett intryck av att vara ännu mer genuin och förtroende givande nu…

Gillar dig och ditt företag ännu bättre nu, Uppskattar verkligen ditt pedagogiska, lugna, proffsiga sätt. Hemsidan ser jätte bra ut, gillar din sida bättre nu!

Själv har jag inte kommit igång ännu sedan jag sist för 7 år sedan..Jag er känner du hade rätt. Man kan säga att jag va osäker och helt ny i branschen, och hade väldigt svårt att lita på folk. Har kollat en del på dom amerikanska internet guruna.

Exempel på dessa är:

Gary Vaynerchuk- skön kille med mycke hunger och glöd.

Brendon Burchard- är också en marknadsförare. intressant person men för långdragen.

Exempel på detta är Jonathan Budd, en kille som verkligen lyckades helt otroligt bra både online och i verkliga världen. På grunda av att han mådde dåligt och var borta i över 1 år. Så är han tyvärr inte lika poppis, jag tror det kan också bero på att han samarbetar med två andra i ett nytt projekt. Han syns inte så mycket i det nya projektet. Måste tyvärr säga att jag inte är lika intresserad av han produkter, när det är andra som man inte har byggt en relation med, som representerar han. Han är med i texter pdf filer och några videos i bland.. En kille med mycke djup som på riktigt hade en stor framgångs historia inom online marknadsföring.

Eben pagen en annan kille som jonathan Budd, har lärt sig mycket av.Detta fick jag reda på i går… Själv lessnade jag på hans långa videos, och alldeles föra dyra priser. Följer inte han längre…

Eric Worre en MLM marknadsförare jag följer i bland, på grund av att han samarbetar med en av mina favorit speakers.Och jag fortfarande är kvar i mllm, tog flera års paus med företaget, kännade 300 kr på det! Men är nu på G igen och tänkt ge de en chans…Har också andra ider, men måste börja med detta för att kunna finasera mina online projekt.

Chet Holms är en stor favorit, som tyvärr dog 2008* Han hade Marknadsföring som sin specalite om du inte känner till han.

Stephen Covery- the speed of trust, rekommendera:)
Brian Tracy, en kung inom företagande i den riktiga värden, han har mycket bra online kurser, inom entreprenörskap och marknadsföring för väldigt lite pengar. Mycke info dock.:)

Och många fler….

________________________________________________________________________________

Tack för mig och ha en fortsatt underbar kväll:)

  Jesper - 20 mars, 2015 Reply

  Tack! och kul om du kan ha nytta av det jag publicerar.
  Jag känner till de killar du (och jag själv) inspireras av.
  Många av dem är riktigt duktiga och man kan lära sig en hel del. Problemet brukar dock vara att de ofta har olika idéer om hur man ska starta och driva ett företag. Som följare slängs man fram och tillbaka och blir osäker på hur man själv ska göra.
  Ibland kan det vara bra att ta en liten timeout från alla så kallade ”gurus” och bara fokusera på att bygga sitt eget istället. Verkligen se till att man kommer igång med sitt första erbjudande och får igång sitt eget cashflow.
  Lycka till framöver!
  Jesper

Leave a Reply: