Skickar du alla besökare till samma sida?
Kanske dags att tänka om...

Det finns så otroligt många fördelar med att lägga lite mer fokus på att bygga upp sin egen kommunikationskanal. 

"Trafik du äger" är den trafik som ger bäst resultat, både kortsiktigt och långsiktigt.

När jag fullt medveten om att just det upplägg som jag visar som exempel i filmen här kanske inte passar in exakt på alla typer av verksamheter.


En webshop med många produkter kanske inte kan ha exakt samma säljsystem som en konsult som säljer tjänster.


Men det jag vill att du gör är att fundera över hur du ska kunna äga mer trafik.


Hur du ska kunna utveckla din egen kommunikationskanal.


Även om du driver en traditionell webshop finns det många olika vägar för att bygga upp en källa med trafik som du äger.

Jesper Lindén
Grundare StepUPP
Jesper Linden Consulting

Tyckte du om det här inlägget skulle jag vara MYCKET tacksam om du kunde dela det mer andra också...

Eller lägg en kommentar här nedanför...

Click Here to Leave a Comment Below

Heidi - 8 september, 2015 Reply

Fantasiskt bra och informativt precis som det brukar. Detta tar jag till mig, i utvecklingen av mitt företag. Tack Jesper
MVH Heidi

  Jesper - 8 september, 2015 Reply

  Kul att du kan ha nytta av det Heidi. Har en hel del mer på lager som kommer de närmaste veckorna. 😉

Tony - 11 november, 2015 Reply

Tack för en informativ presentation. Jag förstår upplägget och vi arbetar i stort på detta sättet men kan känna att det ofta går lite på ”känn” skulle behöva få till mer strategiskt och systematiskt tänkande för utskick, adwords, sociala medier etc. Mvh Tony

  Jesper - 12 november, 2015 Reply

  Kul att du kan ha nytta infon. Tror inte att du är ensam om att köra på ”känn”. De flesta gör det. Kastar ut en annons och sedan sätter sig ner och väntar på resultatet.
  Ser man på trenderna inom marknadsföring just nu så kommer det att krävas betydligt mer strategiskt tänkande framöver. Informationsbruset är helt enkelt för stort och traditionella annonser och massmarknadsföring blir bara dyrare och dyrare.
  Jag tänkte jag skulle lägga ut lite mer info om det här på bloggen och förklara vad som krävs. 🙂

Dick Scott - 12 november, 2015 Reply

Tack Jesper för Viktig och grundläggande info! Även om man har haft viss kunskap om detta har jag aldrig tagit tillvara på min egen trafik till bloggarna jag driver; dock har jag flera tusen registrerade subscribers som går att leda in i en säljkanal, och även så snart som möjligt göra en bra lead capture page som popupsida när man öppnar bloggsidan:) mina tankar om detta i relation till min egen business när även att jag behöver sturkturera upp min trafik efter intresse eftersom jag har sidor i olika nicher;)

Marie Andréasson - 12 juni, 2016 Reply

Hej Jesper
Du har mycket bra och informativa texter och videos. Jag ser helt klart att jag måste tänka om när det gäller att fånga upp besökare på min hemsida. Idag kommer de rakt in på min sida och lämnar den utan att jag vet något. Nu får det bli en uppstramning och ändring på hemsidan. Detta kommer jag troligen att behöva hjälp med. Jag förstår allt som du säger men att fixa det …… nja
Mvh Marie

Leave a Reply: