2012 – mot ny lönsamma mål

Här kommer en rapport med en blandning av diverse tips och trix
för att få din internetverksamhet att växa under det kommande året.

Som vanligt har jag också kryddat den med lite extra tankar om vad som ger mest effekt
att fokusera på för att få en rivstart på året.  😉

Var så god och ladda ner…

(högerklicka på bilden och välj spara som för att ladda ner rapporten)

Vi hörs snart igen!

Jesper

OBS! Jag vill mycket gärna höra din funderingar och kommentarer…

 

Click Here to Leave a Comment Below

Nicklas pettersson - 11 januari, 2012 Reply

Hej jättebra rapport, tyvärr har jag bara en blogg som jag skriver då och då. Men har starka funderingar att starta upp något eget med produkter. Fast man måste ju komma på något att kunna hålla på med. En affärside först. Men ursäkta att jag inte har hoppat på din verksamhet ännu. Men det kommer säkert så fort jag kommer på vad jag vill sälja eller hålla på med. Ha en bra dag/Nicklas Pettersson

    Jesper - 12 januari, 2012 Reply

    Hej Nicklas!
    Vad jag kan se så har du ju redan en ”business” 😉
    Du har reklamplatser på din blogg och det går säkert att utveckla ännu mer.
    /Jesper

Leave a Reply: